Tanja Hoornick Paardencoach in Zeeland

Over mij

Ik kan natuurlijk een heel mooi verhaaltje neerzetten en al het positieve over mijzelf vertellen, maar dat vind ik eigenlijk te gemaakt. Daarom laat ik liever anderen het woord doen. Hieronder omschreven wat mensen van mij als coach denken en hoe ze coaching hebben ervaren.

Paarden coaching recensies

Ik had via een vriendin vernomen dat Paarden coaching goed is voor je geestelijke gesteldheid. Ik dacht ik ga het ook eens proberen gezien ik een burn-out had ik kon mijn gedachten in mijn hoofd niet stop zetten… Alsmaar denken en denken en de energie was ver te zoeken.
Op internet gezocht en Empowered by horses sprak mij meteen aan, de naam alleen al. Afspraak gemaakt, en ik moet zeggen, het is een prachtige belevenis geworden.
Tanja legt alles duidelijk uit, ziet ook al meteen heel veel van jou. Paard op gevoel en intuïtie, en niet via denken uitgezocht. Was lastig voor mij, toch gelukt. Alleen in de bak met het paard. Aanraken, naar het paard kijken, en voelen wat het doet met je gevoel. Het paard kwam heel dichtbij staan, voelde heel vertrouwd. Mijn hart ging open zoveel liefde voelde ik op dat moment voor het paard. Tanja ziet hoe het paard zich gedraagt, qua adem, bewegingen en aanrakingen en hoe jij je voelt, waar je teveel hebt aan energie, en/of je net als ik dus teveel in je hoofd zit. Het paard is een spiritueel wezen, en leeft in het hier en nu. Zij/hij voelt, wat ik voel. Na afloop voelde mijn hoofd veel rustiger aan. Het vele denken was minder geworden, bijna niet voor te stellen voor iemand met een druk hoofd zoals ik. Ik kan het iedereen aanbevelen. Hele bijzondere ervaring. Ook hebben we mijn eigen pony hier een paar keer voor ingezet en liet mij dingen zien wat mij deed verbazen. Ik heb er heel veel aangehad; bedankt Tanja…
Mirjam den Dekker

Lieve Tanja,
Ik heb een aantal oefeningen met jou gedaan. Samen hebben we de levensloop gedaan, kernkwaliteiten ontdekt en heb je samen met Rosa mij een prachtig hulp cadeau gegeven tijdens Ret en de 4 vragen van Byron Katie.
Bij alle oefeningen denk ik terug aan rust en een warm bad. Je fijne lage warme stem die mij rustig de kant op meenemen waar ik heen mocht. Je weet feilloos te benoemen, zonder veel te zeggen, waar de pijnpunten of krachten zitten.
Je intuïtie is duidelijk sterk ontwikkeld en je weet je als coach zo op te stellen dat ik me veilig voelde en helemaal mezelf kon zijn. Je hebt mij inzichten gegeven over mezelf, die ik eigenlijk een beetje vergeten was. Je bent een prachtige spiegel voor me geweest en ik heb veel van je geleerd. Je heerlijk lach, aanwezigheid zonder ‘aanwezig’ te zijn, zachte ogen zonder oordeel en rake opmerkingen.
Liefs Antoinet

Persoonlijke ervaringen met coach Tanja (o.a. Stepstones Bates)
Ik heb het geluk mogen hebben om meerdere keren door Tanja gecoached te worden. Tanja is een hele bijzondere coach. Ze stelt je snel op je gemak en daardoor kun je je heel makkelijk openstellen. Ze geeft je ook het gevoel dat je er mag zijn en geeft waardevolle tips! Dit maakt een coaching van Tanja heel bijzonder.
Tanja is een spirituele coach, maar ook heel praktisch. Tanja, ik ben heel blij dat ik je heb leren kennen en ik hoop dat je je pad volgt in het coachen, zodat je veel kunt betekenen voor andere mensen.
Liefs Barbara

Beste Tanja,
Je hebt mij gecoacht met Disney, Hierbij hebben we mijn droom, de criticus en de realist besproken. Wat een leuke luchtige oefening leek was toch wel iets zwaarder dan verwacht. Hoewel ik ook een luchtige droom voor ogen had zijn we toch aan de slag gegaan met een traumatisch deel van mijn leven.
Dit durfde ik aan omdat ik heel veel warmte en empathie bij jou ervaren heb. Er kwamen behoorlijk wat emoties bij mij los en vond het heel prettig dat je me tijdens deze oefening de ruimte hebt gegeven deze emoties te tonen, maar ook samen met mij naar mijn droom hebt gekeken. Door jouw enthousiasme en vertrouwen dat je me gaf durfde ik ook echt naar mijn droom te gaan kijken. Je kon me heel goed motiveren, dit gaf een mooi nieuw inzicht.
Dit zet ook weer dingen bij mij in gang om mijn droom ook echt waar te maken. Bedankt voor je warme liefdevolle coaching. Ik voelde me echt heel veilig bij je. Het is heel waardevol als het je lukt iemand zijn eigen kracht weer te laten voelen. Ik vind het heel bijzonder om dat zo te mogen ervaren bij jou in deze oefening.
Liefs Winnie

Heb je vragen?
Laat het ons weten!

…of paardencoaching iets voor jou is?
Laten we even afspreken voor een intake & kennismaking

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd
Meer weten?