Paardencoaching & persoonlijke coaching Zeeland

De meeste mensen die voor coaching bij mij terecht komen hebben meerdere sessies nodig om blijvend effect te ervaren. De eerste sessies zijn vooral belangrijk om inzicht te krijgen. De weken die daarop volgen worden vervolg sessies gebruikt om stappen te zetten en daadwerkelijk iets te gaan doen met de inzichten uit vorige sessies. Om die reden is een traject in de meeste gevallen benodigd om het voordeel te ervaren.

Daarnaast is een traject ook nog eens voordeliger dan telkens een losse sessie af te nemen! Bekijk het paardencoaching aanbod:

Individuele coaching / begeleiding

Herken je één van deze persoonlijke issues? Een overvol hoofd, moeite hebben met prioriteiten, ongewenste emoties, vermoeidheid, niet vooruit kunnen komen, dan is individuele begeleiding d.m.v. paardencoaching het juiste hulpmiddel voor jou. In 1 sessie krijg je al inzicht waarmee je vooruit kunt.

Eenmalige sessie 100 euro
Vervolgsessie 75 euro
Traject compleet (5 sessies) 375 euro

Meer weten?

Systemisch paardencoaching

Wat is systemisch coachen. Een systeem is een verzameling van elementen die een onderling verband met elkaar hebben (De fontijn).
Vindt je juiste plek in de fontijn doormiddel van een systemische paardencoaching sessie. (Gezin van herkomst, vader, moeder, eventuele broers en zussen incl miskramen, abortussen).Laat mij samen met mijn paard als medecoach je gezin van herkomst zien, voelen en benoemen. Het paard helpt daarmee door middel van het wegnemen van spanningen.

Eenmalige sessie 100 euro
Vervolgsessie 75 euro
Traject compleet (5 sessies) 375 euro

Meer weten?

Heb je vragen?
Laat het ons weten!

…of paardencoaching iets voor jou is?
Laten we even afspreken voor een intake & kennismaking

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd
Meer weten?